Farming simulator

Farming SimulatorWie is er tegenwoordig niet bezig als farmer op zijn eigen farm, daarvoor nu maar is een aantal farming simulators op een rij. Zo kun je gratis aan de slag op je eigen boerderij via de wel bekende vrienden websites Facebook (Farmville) of Hyves (Happy Harvest). Maar ook zijn er een aantal betaalde varianten zoals  Farming Simulator van Tri Synergy en John Deere: Drive Green van Valuesoft.

Farmville

Het meest gespeelde farm spel moet toch wel Farmville zijn. Deze simulator wordt inmiddels gespeeld door miljoenen mensen wereldwijd. Alleen al door deze game,  is Facebook uitgegroeid tot de bekendste vrienden netwerk website ter wereld.
In deze online simulatie is het de bedoeling dat jij als farmer zorgt voor jouw gewassen, bomen en dieren . Jij begint  met een klein veldje waarop jij diverse gewassen kunt plaatsen. Vervolgens moet jij een aantal uur of dagen wachten voordat jij deze kunt oogsten.

Om je farm te vergroten heb jij meer Farmville buren nodig. Onder buren verstaan wij hier Facebook vrienden die dit spel ook spelen.  Juist om deze reden, nodig veel mensen hun vrienden uit om een Facebook account te beginnen.  Mocht jij deze simulator weer zat zijn, wens ik je veel succes met Farmville verwijderen.  Voor diegene die opzoek zijn naar Farmville Cheats, deze moet ik teleur stellen. Deze zijn er namelijk niet.

Wegens het grote en verslavende succes worden er regelmatig grappen om Farmville gemaakt.
Het wel bekende Southpark filmpje is hiervan dan ook een geweldig voorbeeld.

Happy Harvest

Farmer SimulatorMet het grote succes van Farmville, kon een Nederlandse variant op Hyves natuurlijk niet uitblijven.
In deze farmer simulator genaamd Happy Harvest zal jij het gelukkig niet zo druk hebben. Hier kun je met een minuutje of 10 per dag al leuk spelen. Het spel is voor als nog een stuk kleiner, maar dan ook totaal anders dan Farmville. Een aantal maanden geleden waren de mogelijkheden in Happy Harvest nog vrij beperkt. Je kon een aantal, gewassen planten en een koe of kip kopen.  Inmiddels wordt het spel toch met meer regelmaat uitgebreid. Zo kun jij nu bijvoorbeeld een barbecue of drankmachine bouwen, zijn er diverse nieuwe dieren en is het zelfs mogelijk om bommen te plaatsen.
Het leukste is toch wel de mogelijkheid om de gewassen van jouw vrienden te stelen. Wat voor sommige zelfs de reden is om als eerste thuis te komen na het werk. Al is het spel zelf gratis, is het wel mogelijk om Happy Harvest credits te kopen. Met deze credits kun jij dan weer speciale items aanschaffen.

Drive Green en Farming Simulator 2011

Farm SimulatorVoor diegene die niet elke dag willen wachten tot ze weer is verder kunnen werken op hun farm, zijn er ook nog de betaalde offline games . Drive Green is meer een tractor Simulator waar het mogelijk is om op meerdere tractors te rijden. In Farming Simulator 2011 ga jij te werk als farmer in een gigantische 3d omgeving. Al  begin je met een oude schuur met oud gereedschap, zul jij deze snel kunnen veranderen naar een uitgebreide boerderij met de meest luxe machines.
Hieronder dan ook een filmpje van Farming Simulator 2009

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*