Flight Simulator | Google Earth

vliegtuigsimulatorAls jij graag met een vliegtuig op je eigen huis zou willen neer storten, dan is vliegen met de vliegtuig simulator van Google Earth de ideale oplossing!

Iedereen weet ondertussen wel wat Google Earth is, echter niet iedereen weet dat er een verborgen Flight Simulator inzit. Nadat je GE gedownload en geïnstalleerd hebt, kun je de flight simulator starten door de knoppen Ctrl + Alt + A in te drukken. Je krijgt dan de keuze uit de vliegtuigen, F16 (snel) en en SR22 (traag). Je kunt vertrekken van de huidige weergaven of van één van de grotere vliegvelden ter wereld.

Tenzij jij een hele snelle internet verbinding hebt, vallen de graphics een beetje tegen. Dus ook al kun jij wel over je eigen huis heen kunnen vliegen, erg herkenbaar zal deze niet zijn.  Zelf heb ik ook even wat leuke plekken in Australië bezocht waar ik ooit is geweest ben. Het is dan toch wel weer grappig om even langs het wel herkenbare Opera House te vliegen, vervolgens onder de brug door te gaan en het maar druk hebben met het ontwijken van die wolken krabber.

Het mooiste van alles is dat deze flight simulator gewoon gratis is. Ook is de omgeving ongeveer net zo groot als onze aarde….. hmm vreemd. Het is wel even makkelijk op de besturing alvast even door te lezen. Mocht dit iets te ingewikkeld zijn, zal het volgende filmpje misschien iets makkelijker zijn:

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*