Helikopter simulator

Helikopter SimulatorHelicopters is een helikopter simulator die ook weer gemaakt is voor Google Earth waarin jij over de gehele planeet kan vliegen. Ook deze simulatie is mogelijk gemaakt door planetinaction. In dit spel is het wederom mogelijk om rond te toeren over de gehele planeet en eventueel een heli crash uit te voeren op jouw eigen huis.  Al  gaat het hier niet om een modelbouw helikopter,  het interieur van de helikopter is toch goed zichtbaar.

Als jij dit spel voor de eerste keer opstart, start er zowaar een echt tutorial. Hiermee wordt je al snel opgang geholpen met de besturing, waarna je vervolgens ook nog is een aantal missies  kan spelen.
Deze was is echter al snel zat, gezien  rondscheuren tussen de wolkenkrabbers van San Francisco veel  leuker was. Ook hier telt weer, dat de kleinere dorpjes nog erg plat zijn, maar toch beviel het mij wel om even mijn huis, werk en auto op te zoeken. Voor de mooiere plaatjes zou jij toch wel op zoek moeten gaan naar de grote steden.

Een leuke toevoeging aan deze game is dat jij kunt spelen als taxi chauffeur.  Jij begint met een aantal dollars  die aflopen op het moment  dat jij brandstof gebruikt. Om het geld weer op te krikken kun jij op diverse locaties passagiers oppikken om deze ergens naar toe te brengen.
Helikopters kun jij HIER spelen en hieronder is een filmpje over deze simulator te vinden gemaakt in Utrecht.

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*