Vrachtwagen simulator | Trukz

Trukz is een verslavende truck simulator waarin je als chauffeur van een vrachtwagen of transporteur werkt.
In dit gratis online simulatie spel draait het niet alleen om het rijden van een vrachtwagen, maar ook om alles daarom heen. Je maakt eerst je eigen chauffeur aan en koopt daarna een truck. Vervolgens vervoer je jouw lading tussen Amerika, Canada, Mexico, Australiƫ enz.

Met het geld dat jij hiermee verdient, kun je jouw vrachtwagen upgraden met snufjes (Navigatie is niet nodig), spullen voor jouw chauffeur kopen of gewoon een nieuwe vrachtwagen aanschaffen.
Realistisch omstandigheden worden ook mee gerekend in dit spel. Denk hierbij aan brandstofprijzen snelheidsovertredingen inclusief boetes en weersomstandigheden.

Mocht je in dit web browser spelletje niet alleen willen rijden is dit geen probleem. Je kunt samen met andere spelers een bedrijf oprichten. Dit heeft dan ook weer zo zijn voordelen zoals kortingen op brandstof en reparaties.
Het volgende filmpje geeft een idee hoe het spel eruit ziet. Ook staan er een aantal beginner tips in mocht je Trukz gaan spelen

Share

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*